Origineel Audi Alarm (achteraf ingebouwd)

Origineel Audi Alarm (achteraf inbouw) inclusief certificaat voor de verzekering zonder extra afstandsbediening! 

Wanneer u verplicht gesteld wordt door uw verzekering om uw nieuwe of gebruikte auto te voorzien van een SCM goedgekeurd alarm systeem met hellingshoekdetectie (ook bekend als alarm klasse 3), dan hebben wij de perfecte oplossing!

 

 

Het grote voordeel is dat wij een origineel Audi alarm monteren (zoals deze origineel ook gemonteerd zou zijn als de auto uitgevoerd zou zijn met een af fabriek alarm) zodat u niet een extra afstandsbediening nodig heeft wat wel het geval is bij een niet origineel Defa of Cobra alarm.

 

Defa of Cobra alarm?

Bij een Defa of Cobra dient u als u de auto wilt ontgrendelen eerst de auto moet openen met uw Audi sleutel, vervolgens met de tweede afstandsbediening (die van uw Defa of Cobra alarm) binnen 15 seconden uw alarm moet uitschakelen. 

Veelal wordt dit vergeten of u bent te laat, met als gevolg dat uw auto alarm af gaat. Daarbij is het natuurlijk ook bijzonder jammer dat uw mooie Audi sleutel hier niet voor gebruikt wordt. Want een Audi alarm af fabriek schakelt u gewoon met uw Audi sleutel uit. En een sleutelbos met een mooie Audi sleutel is tenslotte mooier (en lichter) zonder extra afstandsbediening.

Ook mogelijk bij Audi’s met keyless entry. Zo blijft uw Audi ook echt keyless entry. Uw alarm schakelt uit zodra u de deurklink vast pakt.

 

De voordelen op een rij

  • Géén 2e afstandsbediening nodig!! Aan/uit schakelen via uw Audi sleutel/afstandsbediening of bij keyless entry door het aanraken van de portiergreep.
  • Origineel Audi alarm zoals af fabriek geleverd door Audi.
  • Audi sensoren ingebouwd op de originele daarvoor bestemde plekken in uw interieur.
  • Originele Audi uit schakelaar in deurpost voor beweging en hellingshoek detectie.
  • Inbouw wordt gekeurd door SCM en u krijgt een officieel certificaat voor uw verzekering

 

De prijs en garantie

Wij monteren het geheel op afspraak voor € 822,31 ex. BTW (€ 995,00 incl. BTW) inclusief certificaat en 3 jaar garantie. Indien u gebruik wilt maken van een leenauto kunnen wij u hierin ook voorzien. Kijk op onze Vervangend vervoer pagina voor meer informatie.

Bij auto’s met keyless entry/keyless go is veelal een extra toevoeging (Keyless Protector met KIWA goedkeuring en CCV SCM certificaat) vereist. Om zeker te weten of dit ook voor uw auto van toepassing is, raden wij u aan om met ons contact op te nemen. Zorg ervoor dat u uw chassisnummer bij de hand heeft. De prijs voor deze toevoeging bedraagt € 326,47 ex. BTW (€ 395,00 incl. BTW).

 

Interesse of nog vragen?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of bel direct 0412-45 27 10.

 

 

Weijenberg Exclusive Audi en auto liefhebbers

 

Kom binnen bij Weijenberg Audi Specialist

 

Showroom met Audi en andere topmerk occasions